Idag har vi grillat med goda vänner och när det är kalas skall de självklart vara en liten efterrätt. Idag blev den en god dessert som jag hittat på Arlas hemsida för ett tag sedan. Kan varmt rekomenderas då den inte kräver någon direkt förberedelse. De tycker vi om!:)
Ingredienser (6 port.):
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
250 g Kesella jordgubb&lime
100 g havreflarn
5 kiwifrukter (brukar ta 2-3 st)
250 g färska blåbär och eller Hallon
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
250 g Kesella jordgubb&lime
100 g havreflarn
5 kiwifrukter (brukar ta 2-3 st)
250 g färska blåbär och eller Hallon
Vispa grädden och blanda ner Kesella. Smula havreflarnen grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor. Varva gräddblandningen med kiwi, blåbär och havreflarn i glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär.
Obs: bilden är lånad av Arla.se
Obs: bilden är lånad av Arla.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar