torsdag 30 juli 2009

God och enkel dessert


Idag har vi grillat med goda vänner och när det är kalas skall de självklart vara en liten efterrätt. Idag blev den en god dessert som jag hittat på Arlas hemsida för ett tag sedan. Kan varmt rekomenderas då den inte kräver någon direkt förberedelse. De tycker vi om!:)

Ingredienser (6 port.):
2 1/2 dl Kelda mellangrädde

250 g Kesella jordgubb&lime

100 g havreflarn

5 kiwifrukter (brukar ta 2-3 st)

250 g färska blåbär
och eller Hallon

Vispa grädden och blanda ner Kesella. Smula havreflarnen grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor. Varva gräddblandningen med kiwi, blåbär och havreflarn i glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär.

Obs: bilden är lånad av Arla.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar