Gjorde ett tappert försök att baka biskvier i helgen. Hade lite problem med att få botten på kakan bra. Det var lite prilligt men gott blev det och de är ju viktigaste.
30 stycken små biskvier150 g mandelmassa
20 g äggvita (en äggvita väger ca 30 g)
Smörkräm
100 g mjukt smör
3/4- 1 pkt florsocker
2 msk kallt starkt kaffe
1 msk mjölk
1½ msk kakao
Ca 150 gram smält chocklad till att täcka biskvin med.
Smörkräm: Vispa smöret mjukt och klumpfritt med elvispen, tillsätt florsockret. lite i taget medan du vispar på låg fart. Rör sedan i mjölken och kakaon. Fortsett sedan att vispa på medelfart i några minuter så krämen tjockna till sig ordentligt. Den skall vara riktigt fast i konsistensen.
Dom där e pilliga, inte för att jag testat men för att jag hört....*L*
SvaraRadera//Kramen Msr