tag:blogger.com,1999:blog-2040299151405151460.post5841865397707338343..comments2023-04-02T10:13:54.815+02:00Comments on Tårtkalas: VaniljmousseMalinhttp://www.blogger.com/profile/17243282189704678743noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2040299151405151460.post-22822781400195150302012-05-25T06:10:18.854+02:002012-05-25T06:10:18.854+02:00Jag tolkar det som ovispat ;)Jag tolkar det som ovispat ;)Malinhttps://www.blogger.com/profile/17243282189704678743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2040299151405151460.post-59842452242019214652012-05-24T17:06:27.582+02:002012-05-24T17:06:27.582+02:00Tack snälla för svaret! :) Kanske är en dum fråga....Tack snälla för svaret! :) Kanske är en dum fråga... men 2 dl vispad grädde? 2 dl innan jag vispat den eller 2 dl färdigvispad grädde? :PFröken cupcakehttp://frokencupcake.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2040299151405151460.post-49216680553339717782012-05-22T07:51:02.928+02:002012-05-22T07:51:02.928+02:00Jag lägger alltid moussen direkt på tårtan. Lägger...Jag lägger alltid moussen direkt på tårtan. Lägger först plastfilm i bakformen delar på tårtbotten och lägger ner toppen först. Sen den fyllningen och sedan resten av tårtbotten och dess fyllning. Sedan in i kylen ett par timmar. Gör oftast denna del dagen innan. <br />Men du kan låta moussen stelna i bunke och bre på den med. Lycka till!;)Malinhttps://www.blogger.com/profile/17243282189704678743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2040299151405151460.post-3343279401596651952012-05-21T21:38:48.248+02:002012-05-21T21:38:48.248+02:00Såg att detta var ett gammalt inlägg, men testar a...Såg att detta var ett gammalt inlägg, men testar att fråga ändå :) ska moussen göras innan och stå över natten innan man lägger den i tårtan? Eller läggs den i direkt?Fröken cupcakehttp://frokencupcake.bloggplatsen.se/noreply@blogger.com